Springkussen Huren Tilburg

Springkussen huren Tilburg en omgeving? TimTom Events is uw partner bij uitstek! TimTom Events is gevestigd in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Dat maakt TimTom Events het adres voor al uw springkussens en maakt een springkussen huren Tilburg zeer gemakkelijk. Een springkussen huren Tilburg, Breda, maar ook in Limburg weten al veel mensen TimTom Events te vinden voor het huren van springkussens. Wij beperken ons niet alleen tot regionale klanten, mensen van over heel Nederland en België kunnen van eindeloos springplezier genieten door ons grote assortiment aan leuke en originele luchtkussens. Wilt u ook een geweldige blikvanger op uw Tilburgse evenement en jonge bezoekers de tijd van hun leven bezorgen? Een springkussen huren Tilburg is dé oplossing!

Evenementen, feesten en partijen

Om ook voor de kleinsten evenementen, feesten en partijen leuk te maken, kunt u een leuk en kleurrijk springkussen huren Tilburg. Voor ieder feest en evenement hebben wij de allerleukste thema springkussens waar kinderen zich de hele dag op kunnen vermaken. Van een simpele springkussen huren Tilburg tot ware paradijzen met leuke speelelementen verwerkt in het luchtkussen. Van een echte jungle tot een groot piratenschip, uw evenement of feest kleed u met een springkussen van TimTom Events mooi aan. Voor een springkussen huren Tilburg bekijkt u ons gehele assortiment op onze website.

Veilig springkussen huren Tilburg

TimTom Events heeft al veel Tilburgse kinderen laten genieten van de leuke thema springkussens en opblaasstormbanen. Kinderen vinden een springkussen geweldig en kunnen hier wel een hele dag spelend op doorbrengen. Hoewel een springkussen huren Tilburg een veilige manier van vermaak is, moet er toch aan een aantal veiligheidsregels worden voldaan om de veiligheid van onze kleine springers te waarborgen. Veilig een springkussen huren Tilburg met 6 regels:

  • Zorg voor constant toezicht door minimal één volwassene
  • Houd rekening het aantal kinderen dat gebruik maakt van het springkussen
  • Vaak zijn springkussens gemaakt voor kinderen en niet voor volwassenen
  • Geen schoenen op het springkussen!
  • Zorg ervoor dat kinderen niet aan de muren hangen van het springkussen
  • Laat geen extra voorwerpen toe op het luchtkussen, zoals speelgoed, scherpe voorwerpen of drinken

Uw springkussen huren Tilburg

TimTom Events heeft als attractieverhuurbedrijf ontzettend veel ervaring met evenementen, feesten en partijen. In de branche van een springkussen huren Tilburg zijn wij dan ook uw ideale partner. TimTom Events tovert uw evenement dan ook graag om in een waar feestje en maakt een springkussen huren Tilburg voor u mogelijk. Uw springkussen huren Tilburg? Bekijk ons assortiment aan de leukste luchtkussens en neem direct contact met ons op. TimTom Events staat altijd voor u klaar! Woont u in de omgeving van Limburg? Dan kunt u ook hier een springkussen huren Limburg!

Top 10 attracties van TimTom