Klein springkussen huren

Als je een klein springkussen wilt huren ben je bij Springkussen- en Attractieverhuur TimTom aan het juiste adres. Wij verhuren onze springkussen namelijk in vele soorten en maten. Van megagroot tot klein en compact. Dat maakt onze springkussens geschikt voor iedereen van jong tot oud. Ook niet onbelangrijk, bij het huren van een springkussen van Springkussen- en Attractieverhuur TimTom ben je altijd verzekerd van de beste service tegen de laagste prijs!

Voor ieder feest een klein springkussen huren

Onze springkussens zijn geschikt voor ieder feest of evenement. De kleinste springkussens van 4 bij 5 meter passen zelfs in de achtertuin. Zo wordt het verjaardagsfeest van jullie kind gegarandeerd onvergetelijk! Laat je zoon klauteren in ons Jungle springkussen en laat je kleine dochter springen tussen prinsen en prinsessen. Voor racefanaten hebben we een klein Cars springkussen en voor zeehelden is er een stoer piraten springkussen. Met ons Disco Springkussen knalt het dak eraf op ieder feest! Dit kleine springkussen is overdekt en voorzien van een echte discobol en muziek. Dus of je nu een trouwerij, braderie, open dag of buurtfeest organiseert… Een klein springkussen huren is een prima optie voor elke gelegenheid!

Meer attracties huren

Naast kleine springkussens kun je bij Springkussen- en Attractieverhuur TimTom ook terecht voor het huren van vele andere attracties. Van een bungeetrampoline tot een pannaveld en van een stormbaan tot een compleet verzorgde zeskamp. Daarnaast verhuren we een aantal unieke en door ons zelf ontwikkelde attracties, de TimTom Originals. Deze attracties zijn van Nederlandse makelij en vind je nergens anders in Nederland. Onze kleine springkussens en attracties kunnen met of zonder begeleiding worden gehuurd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de kleine springkussens zelf af te halen bij ons bedrijf.

Top 10 attracties van TimTom